Dela

Nyheter

Kvadratdagen Göteborg | 14 september

Efter ett mycket uppskattat evenemang förra året, är Kvadratdagen äntligen tillbaka i Göteborg. Den 14 september bjuder Kvadrat Göteborg in till en kompetensladdad och inspirerande eftermiddag med fyra spännande föreläsningar i Västsvenska Handelskammarens lokaler.

I år kommer vi dela med oss av vår kunskap inom 5G, hur man leder framgångsrika digitala transformationer samt inom risker och avvägningar med den nya dataskyddsförordningen. Vi hoppas även kunna ge dig nya insikter och en och annan tankeställare om hur du själv kan ta ansvar för din lycka och framgång i livet. Dagen avslutas med en trevlig after work och mingel.

Läs mer och anmäl dig här.
Varmt välkommen!

Dagens föreläsare:

Jenny Larsson och Carl Johan Lillieroth kommer att inspirera och guida oss genom hur vi alla kan ta ansvar för att skapa lycka i och framgång i livet.

Mats Alexanderson ger oss en orientering i 5G, dess nya funktioner, hur det fungerar och vilka nya affärsmöjligheter detta kommer att medföra.

Katja Sjölander och Linda Vitell kommer att guida oss genom det digitala ledarskapet och hur hur man leder framgångsrika digitala transformationer.

Hans Kalldal kommer att dela med sig av sina tankar om Dataetik och om varför du ska låta etiken driva ditt införande av GDPR - den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft nästa år.