Dela

Nyheter

Kvadratdagen 2018 - Malmö

Välkommen till Kvadratdagen i Malmö den 18 oktober!

Varmt välkommen att följa med oss på en inspirerande och innovativ kväll där du bland annat får höra mer om Kvadrat Malmö och vår Inkubator!

Vi kommer under eftermiddagen gästas av Thomas Dalebring - en passionerad entreprenör, rådgivare och förändringsledare inom digital utveckling. Thomas hjälper företag att skapa det digitala tankesätt som behövs för att överleva i den digitala miljö vi lever i. Under kvällen kommer vi tillsammans reda ut begrepp och inspirera till att tänka och agera mer digitalt.

Inkubik - Kvadrats innovationsplattform och Inkubator
- Vad händer när man samlar entreprenörer, konsulter och kompetens i en stark gemenskap och erbjuder en möjlighet att förverkliga idéer? Du kommer under kvällen få ta del av hur Kvadrat hjälper våra konsulter att leva sin yrkesmässiga dröm och samtidigt erbjuda kunder och marknaden nya innovativa lösningar. På plats finns en av våra start-ups som kommer berätta hur de förändrar branschen.

Vi kommer få lyssna till Anders Lundgren som är Kvadratare och grundare av Information Experience (IX) - en innovativ start-up i vår Inkubator - där de håller på att revolutionera hur ritningar används inom byggindustrin genom AR/VR. Anders kommer under kvällen berätta om lärdomar från tidigare projekt och han kommer även dela med sig av spaningar på vad som är på gång inom Augmented Reality

Datum 18 oktober
Tid Kl. 16.30-20.30. Mingel från 16.30. Föreläsningarna startar kl. 17.00
Plats Casino Cosmopol, Kungsparken, Slottsgatan 33, Malmö (Ta med legitimation)
Sista anmälningsdag 15 oktober

Mellan kvällens föreläsningar bjuder vi på lite mat och dryck, så ta gärna med en kollega eller vän och kom och mingla med oss och andra likasinnade i ett inspirerande sammanhang!

Här anmäler du dig genom att fylla i formuläret och sedan klicka på "Anmäl".

Varmt välkommen hälsar Kvadrat Malmö!Arrangemanget är kostnadsfritt men om du uteblir utan att avboka dig tar vi ut en avgift på 200:-